7 Eylül 2013 Cumartesi

2020 Olimpiyatları Tokyo

(8. Japonya saati) 7. üzerine, Uluslararası Olimpiyat Komitesi 2020, (IOC) Buenos Aires düzenlenen Genel Kurul Yaz Olimpiyatları ev sahibi şehir karar vermek, ben şehir ev sahipliği için Tokyo seçti. Oylama son turda İstanbul yenerek, Tokyo 1964 yılından bu yana ikinci kez tutmaya karar verdi. Oylamanın ilk turunda aynı oy ve İstanbul yapılmıştır, 2020 olimpiyatları Madrid en düşük belirleyen oy yenildi. Japonya'da Olimpiyatları Nagano Sapporo, '98 '72 yılında Kış Olimpiyatları ile birlikte dördüncü kez düzenlenecek.

 Başbakan Shinzo Abe önce oy gerçekleşti IOC Genel Kurul final sunumu, güvenliğini garanti "herhangi bir yan etkisi Tokyo'da değil uygulamayın" ve TEPCO Fukushima Daiichi nükleer enerji santralinin kirli su kaçağı sorunu için katıldı. HIH Prenses Hisako sama, Büyük Doğu Japonya Depremi ülkelerinin destek teşekkür edildi.

 % 85 sporcuların köy rekabet alanlarından 8 km mesafe koyun, Tokyo oyuncular ve yetkililer için düşük etkili "Olimpiyat kompakt" şikayet etti. Aktif sporcuların köy tasarımında aktif oyuncuların sesi içeren, öncelikle oyuncuların tutum ile olmuştur.

 Iyi bir güvenlik durumu gibi gelişmiş ulaşım ağı, yüksek Haziran duyuru sonunda IOC değerlendirme raporu tarafından takdir edilmiştir. "Huzur, güvenlik, güvenli Olimpiyatları" teklif faaliyet Temyiz. Ben ekonomi üzerindeki kaygı bırakmak Madrid kapalı salladı, İstanbul yurtiçinde ve yurtdışında siyasi huzursuzluk olduğu yerde.

 Tokyo 2016 turnuva sonrasında adaylık uzun-aziz dilek elde etti. Olimpiyatları 9. 24 kadar planları - Temmuz ve Ağustos '20, Paralimpik Oyunları 6 gün 25 gerçekleştirmek - Ağustos ve Eylül.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder