26 Şubat 2014 Çarşamba

Galatasaray Chelsea canlı izle

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle online donmadan hd izle. Galatasaray Chelsea 26 şubat tarihli maçın bağlantıları sizlerle. 

Galatasaray Chelsea Canlı Yayını

Galatasaray Chelsea maçı Dsmart üzerinden yayınlanacak. Galatasaray Chelsea maçı ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

Galatasaray Chelsea Flaş

Galatasaray Chelsea maçı heyecanı bu akşam başlıyor. Maç Türkiye'de Dsmart platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak ancak dünyada başka kanallar da maçı naklen verecek. Hobtird, Sirius, Astra ve diğer uydulardan da maç naklen seyredebilinecek.

İşte Galatasaray Chelsea maçını naklen yayınlayacak yabancı kanallar

24 Şubat 2014 Pazartesi

Yetenek Sizsiniz Türkiye Son Dakika Haber

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de final akşamına gelindi. Yetenek Sizsiniz Türkiye kim kazandı, Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014 yılı şamnpiyonu kim oldu? Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi belirlendi. İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye 2013 - 2014 sezonu şampiyonu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonu bu akşam yayınlanan muhteşem final akşamı sonrasında belli oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi tam 250 bin lira değerindeki ödülün de sahibi oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisini sizin için makaleye döktük. Hemen öğrenmek için;

19 Şubat 2014 Çarşamba

Oy seçmen sorgulama Son Dakika Haber

Nerede oy kullanacağım! 
Flaş Flaş Flaş

Sandık bilgileri açıklandı. YSK seçmen sorgulama sistemi halka açıldı ve şu andan itibaren nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Nerede Oy Kullanacağım 30 Mart 2014

30 mart yerel seçimlerinde nerede oy kullanacağım diyorsanız bu derlediğimiz konuya buyrun;

13 Şubat 2014 Perşembe

Flappy Bird Oyna Son Haber Flaş

Flaş Flaş Flaş!

Tüm dünyayı kasıp kavuran oyun Flappy Bird artık sizlerle. Bilgisayarınızdan da Flappy Bird oynayabilir, akıllı telefonlardaki bu heyecanı bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz.

Flappy Bird Oyna

Flappy Bird oyunu tüm dünyanın gözdesi haline geldi. İşte Flappy Bird oyunu oynayabilmek için gereken bağlantı;

12 Şubat 2014 Çarşamba

Şehzade Mustafa Son Dakika Haber

Şehzade Mustafa ölüm sahnesini sizler için derledik ve sitemizde yayınladı. Şehzade Mustafa Son Dakika Haber!

Flaş Flaş Flaş

Muhteşem Yüzyıl Şehzade Mustafa

Flappy Bird APK Son Dakika

Flappy Bird oyunu marketten kaldırıldı ancak üzülmeyin. APK dosyası ile Android işletim sistemli cep telefonu veya tablet bilgsayarlarınıza yükleyebilir, oyunun zevkine siz de varabilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken vereceğimiz APK dosyasını indirmek. Flappy Bird APK download, Flappy Bird APK indir, Flappy Bird oyna Android

İşte Flappy Bird oyununu indirebileceğiniz web sayfamız;

9 Şubat 2014 Pazar

Can Aksoy Son Haber

Kedisini kesen Can Aksoy'un kedisinin can çekişirken ki görüntülerini de kaydettiği anlaşıldı ve video internet ortamında paylaşıldı. #canaksoy için sosyal medyada nefret mesajları yağıyor. 

İstemeyerek paylaştığımız can aksoy'un bu videosunu şuradan izleyebilirsiniz.

5 Şubat 2014 Çarşamba

Sevgililer Günü Son Dakika

Sevgililer günü için birbirinden değişik, güzel, ilginç, farklı hediyeleri sizler için derledik. Sayfamızda erkek ve bayanlar için hediyeler bulunmakta olup, aklınıza gelmeyen birçok hediyeye ulaşabilirsiniz.

Sevgililer Günü 14 Şubat

14 Şubat 2014 Cuma günü sevgililer birbirlerine hediyelerini verecekler. Peki siz sevgilinize ne hediye alacaksınız? İşte en yeni sevgililer günü hediyeleri;